Safe Schools staat voor de essentiële missie om jongeren te helpen zichzelf te begrijpen, te omarmen en te ontwikkelen in een wereld die constant evolueert. Het is onze droom dat elke jongere zich veilig voelt en de kracht van verbinding ontdekt. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.


Het Verborgen Probleem

De mentale gezondheid van kinderen en jongeren staat onder druk. Depressieve gedachten, gevoelens van minderwaardigheid en prestatiedruk beïnvloeden het welzijn van de jeugd. Ondanks onze hoge positie op de geluksindex, is het percentage jongeren met mentale klachten hoger dan ooit. Safe Schools ziet dit als een urgent probleem dat aandacht verdient.

Jouw Rol in het creëren van een ripple effect

Als organisatie begrijp je het belang van gezonde werknemers, zowel fysiek als mentaal. Safe Schools biedt de kans om actief bij te dragen aan de mentale gezondheid van de jongere generatie, de toekomstige leiders van onze samenleving. Jouw steun maakt het mogelijk om de impact van Safe Schools te vergroten en een positieve verandering teweeg te brengen.

Wat Jouw Steun Kan Betekenen

  • Bevordering van Mentale Gezondheid: Jouw bijdrage helpt Safe Schools om effectieve programma’s te blijven aanbieden die de mentale gezondheid van jongeren verbeteren.
  • Creëren van meer Safe Talks: Met jouw steun kunnen we meer Safe Talks organiseren, waar jongeren zich vrij voelen om hun verhaal te delen en verbinding te ervaren.
  • Ondersteuning van Persoonlijke Ontwikkeling: Door Safe Schools te steunen, draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren, hen helpend om veerkrachtiger en zelfbewuster te worden.
  • Gezonde werknemers voor de toekomst

Samen Investeren in de Toekomst

Safe Schools ziet een samenwerking met bedrijven als een kans om gezamenlijk te investeren in de toekomst van onze jeugd. Samen kunnen we het verschil maken en bouwen aan een generatie die sterker, veerkrachtiger en zelfbewuster is. Laten we de handen ineenslaan voor een positieve impact op de ‘next generation’. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe jouw organisatie kan bijdragen aan deze waardevolle missie.

Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het dan vooral weten via ons contactformulier.